• De4e op LinkedIn
  • De4e op Facebook
  • De4e op Twitter
Schrijf je hier in voor mijn prikkelende
nieuwsbrief (1 x per mnd)
Bevestig na het aanmelden uw aanmelding per mail.
E-mailadres
Naam

Waarom doe ik dit?

Mijn visie

Ik zie dat veel mensen niet leven en werken vanuit hun volle potentie. Sommigen zoeken wel en vinden niet, anderen hebben geen idee van de potentie die ze hebben en weer anderen weten wel dat er meer inzit, maar weten niet hoe ze het er uit moeten laten komen.

Een mens die goed in zijn vel zit en vanuit zijn potentie werkt en leeft, zal goed functioneren. Beter functionerende mensen zorgen voor een beter functionerende organisatie. En een goed lopende organisatie levert meer rendement op, zowel materieel als immaterieel.

Het is mijn wens om de wereld een betere (werk en leef) plek te maken.

Mijn missie

Ik help (mensen in) het bedrijfsleven alles uit hun potentieel te halen.

Ik ben gelukkig wanneer (mensen in) bedrijven geestelijk groeien en dit omzetten in harde, zachte, maar in ieder geval meetbare resultaten en ik daar aan bij heb mogen dragen.

 

Persoonlijke ervaringen

Als Groningse kwam ik in Friesland wonen, als Nederlander ging ik tussen Texaanse Amerikanen wonen, als Friezin ging ik in Amersfoort wonen, van maatschappelijk werker in de non-profit sector werd ik trainer en coach in het bedrijfsleven en van werknemer werd ik eigen baas.

Ik heb vaak grote overgangen meegemaakt in mijn leven (dit is nog maar een tipje van de sluier). Ik ken de worsteling van ‘dit moet toch beter kunnen’ en ik ken blijdschap als ik hulp kreeg of we als team hulp kregen en als diegene dan ook de juiste dingen deed. Ik ken ook de teleurstelling als iemand kwam die dacht te helpen, maar de verkeerde dingen deed.

Veranderingen blijven komen en dat zal ook nooit anders zijn. Ik ben heel blij dat ik nu veel kennis en ervaring heb zodat ik mezelf en anderen soepeler door veranderingen heen kan loodsen en (mensen in) organisaties niet zo vaak rond hoeven lopen vol weerstand, maar kunnen doen waar ze goed in zijn en hun zorgen op een goede manier kunne uiten waardoor mens en bedrijf verder komen.

Ik heb ontdekt hoe fijn het is als je af en toe kan leren van iemand, of degene nou een ouder, vriend, trainer of coach is. Ik heb gemerkt hoe mooi het is als een ander jouw potentie ziet op een moment dat je zelf zoekende bent.

Ik voel veel aan bij mensen en mensen zich veilig voelen bij mij en mij graag gebruiken om meer uit zichzelf te halen in hun leven.

Kortom

Waarom doe ik dit? Ik hou ervan verbindingen leggen tussen mensen, waarheden en werelden, ik ben gek op leren en anderen wezenlijke zaken leren en ik krijg graag mensen in beweging zodat zij vanuit hun volledige potentieel gaan leven en werken.

Elke keer dat ik (iemand in) een organisatie help, leer ik zelf ook weer bij en dat is voor mij essentieel. Ik blijf me ont-wikkelen en bijscholen en geef dit steeds opnieuw vorm in mijn werkende leven.

Ik hou van kortdurende maar duurzame jarenlange samenwerkingen.

Ik wens je veel plezier met het werkelijkheid maken van jouw wensen. Wil je mijn hulp daarbij?

© 2018 De4e.nl - Alle rechten voorbehouden.