• De4e op LinkedIn
  • De4e op Facebook
  • De4e op Twitter
Schrijf je hier in voor mijn prikkelende
nieuwsbrief (1 x per mnd)
Bevestig na het aanmelden uw aanmelding per mail.
E-mailadres
Naam

Wat

Wat zijn de diensten die De vierde verdieping levert?

Hieronder zie je een opsomming staan van de verschillende diensten die ik lever om (mensen in) bedrijven hun wens werkelijkheid te helpen maken. Je kunt klikken op de link om meer te lezen over elke dienst.

Diensten:

  1. Sparring
  2. Advies
  3. Training
  4. Coaching
  5. Onderzoek

Vaak een combinatie van diensten

Bij veel van mijn opdrachten lever ik een combinatie van bovengenoemde diensten. Dan start ik bijvoorbeeld met sparring met de directie en adviseer hen hoe een bepaalde situatie het best aangepakt kan worden. Vervolgens begeleid ik zowel de leidinggevenden als de medewerkers zodat de gewenste kennis, vaardigheden en attitude ontstaan. In trainingen doe ik het gezamenlijke deel en de groepsdynamiek en in coaching zet ik de puntjes op de i bij elk individu. Ik sluit af met sparring met de directie over wat is behaald, vier dat en geef hen alle handvatten zodat zij het geleerde blijvend implementeren en borgen.

Maar het komt ook voor dat alleen een training of coachingstraject gewenst is.

Welke onderwerpen:

Schakel mij in bij alle wensen die je werkelijkheid wilt zien worden op het gebied van klantgericht werken, samenwerking, verander- of verwachtingsmanagement, leiderschap, timemanagement en persoonlijke ontwikkeling.

Ik wens je veel plezier met het werkelijkheid maken van jouw wensen. Wil je mijn hulp daarbij?

© 2018 De4e.nl - Alle rechten voorbehouden.